Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores website/webadresse er: https://stryhnstransport.dk.
Webstedet er ejet af:
Firma: Stryhn’s Transport & Flytteservice
CVR: 38161059
E-Mail: stryhnstransport@gmail.com
Telefon: 20 97 53 83

Information

Når du besøger vores hjemmeside, så bliver der samlet data om dig der bruges til forbedring af vores hjemmeside, indhold, tjenester og annoncer. Disse informationer om dig bliver opsamlet når du besøger og integrerer med hjemmesiden, ved at indgive information på hjemmesiden eller bruge nogen af vores tredje-part services.

En anonymiseret streng af information kan blive sendt til Automattic A/S eftersom vi bruger Akismet Protection. Du kan læse mere om dette her: https://automattic.com/privacy/

Cookies

Hvis du udfylder information på vores websted, bliver dine informationer behandlet af et tredje-parts selskab. De informationer der bliver gemt om der er Navn, Telefonnummer, E-mail og Adresse eller Landsdel. Mere information om dette her: https://calendly.com/privacy

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.